A tokok tokja Apple iPadekhez

A Cooler Master az ultramobil eszközök, különösen az iPadek térnyerését meglovagolva minden igényt kielégítő, prémium minőségű védőtokok gyártásába kezdett. A Folio termékcsalád több megoldást is kínál a tabletek védelmére, de kétségtelen, hogy az új Yen Folio nevű verzió az eddigi legjobb választás.

Hirdetés

A termék a nevét a kialakított dizájnról kapta. A Cooler Master természetesen látja, hogy a legtöbb hasonló védőtok csak háromszög alakban hajtható össze, ami ugyan nem rossz, de a cég szerint kevés. A Yen Foliót a felhasználó négy különböző módon hajtogathat, és a hajtási élek japán pénznem, azaz a Yen mintájára hasonlítanak.


[+]

A karbonszövetet használó, éjfekete, égkék, ezüstfehér, aranybronz és szénszürke színű tokok természetesen nem rejtik el az iPadek csatlakozóit, továbbá még a kényelmi funkciókról sem kell megfeledkezni, mivel a Yen Folio nyitásra felébreszti, bezárásra pedig alvó módba hekyezi a készüléket.


[+]

A Yen Folio iPad kompatibilis változatának ajánlott bruttó végfelhasználói ára 10 590 forint, míg, az iPad Minihez készült variánsért 9900 forint körüli összeget kell fizetni. Ezek nem túl baráti árcédulák, de az iPad felhasználók már hozzászokhattak, hogy minden kiegészítő rendkívül drága a tabletjükhöz. A Yen Folio tokok júniustól lesznek elérhetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés