Computex 2016: továbbra is az egyediben menő a Lian Li

A vállalat elég sok prototípust vitt ki a Computexre, de voltak végleges termékek is.

Hirdetés

A Lian Li hozta a formáját, így a vállalat továbbra is az egyediben hisz, amiben talán igazuk is van, hiszen mi mással lehetne kitűnni a tömegből.

Lian Li DK-04X Lian Li DK-04X Lian Li DK-04X Lian Li DK-04X Lian Li DK-04X
Lian Li DK-04X [+]

A vállalat az asztalba épített házakat továbbra sem veti meg, és látható volt a DK-04X jelzésű modell, ami nem újdonság, de ez amolyan zászlóshajó a cég berkein belül, hiszen félmillió forint a hazai ára.


[+]

A DK-12X jelzésű asztal azonban más irányt vett, és ez látható abból a kis hajóból az oldalán. Nos az egy számítógépház, ami PC-Y6B (fekete) és PC-Y6W (fehér) néven lesz elérhető – picit később jön az ezüst verzió is PC-Y6A néven. Ennek a szállítása már elkezdődött, de még nem került fel mindenhol a polcokra, mindenesetre ez a modell nagyon speciális, így nem mindenkinek fog tetszeni.

Lian Li PC-Y6W Lian Li PC-Y6W Lian Li PC-Y6W Lian Li PC-Y6W
Lian Li PC-Y6W [+]

Különlegesnek tekinthetők a PC-K sorozatba érkező házak, amelyek már a hagyományosabb vonalat képviselik, de teszik ezt acélra építve.

Lian Li PC-K sorozat Lian Li PC-K sorozat Lian Li PC-K sorozat Lian Li PC-K sorozat
Lian Li PC-K sorozat [+]

A PC-J60B szintén egy olyan ház, ami már elérhető, de nagyjából csak egy hónapja szállítják, így ott a helye a kiállításon.

Lian Li PC-J60B Lian Li PC-J60B Lian Li PC-J60B
Lian Li PC-J60B [+]

A PC-O9WRX a stand egyik különlegessége volt, hiszen amellett, hogy egy két kamrára osztott házról van szó, az egyik kamrát nagyrészt edzett üveg borítja. Ez a termékbe szerelt RGB LED egységek miatt van, ugyanis ezek által világíthatók meg a beépített PC-k. Ennek a háznak a szállítása a Lian Li szerint még ebben a hónapban megkezdődik, továbbá a vállalat 440 dollár körüli összeget szeretne kérni érte.

Lian Li PC-O9WRX Lian Li PC-O9WRX
Lian Li PC-O9WRX [+]

Végül a prototípusok sem maradtak el. Ezekről sajnos nagyon keveset tudni, de láthatóan az átlátszó oldallap dominált.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés