A Colorful aprópénzért kínálja a wuhani SSD-t

A kétféle kapacitással elérhető WarHalberd CN600 komponenseinek nagy része a kínai Yangtze Memory gyártósorain készül.

Hirdetés

Wuhan város nevét valószínűleg már az egész világ ismeri, és bizonyára kevesen gondolkoznak azon, hogy szívesen látogatnák meg a térséget, az egyébként szintén kínai székhelyű Colorful munkatársai viszont nem ijedtek meg a feladattól.

Látogatásukra a WarHalberd CN600 névre keresztelt SSD létrehozásának egy korai szakaszában kerülhetett sor, itt székel ugyanis az a Yangtze Memory Technologies, és ennek cégnek a gyárában készül az említett meghajtó, amely 256 és 512 GB kapacitással lesz elérhető. Arról nem osztott meg információt a cég, hogy pontosan milyen hardver dolgozik az M.2-2280 formátumú, x4-es PCI Express 3.0-s megoldáson, az viszont biztos, hogy a memórialapkák vezérléséért felelős kontroller a Maxio Technology műhelyéből származik, akik elsősorban alacsonyabb árkategóriás megoldásaikról ismertek. Annyit azért tudni lehet, hogy a szekvenciális olvasás és írás maximális sebessége az 512 GB-os modell esetében 3300, illetve 2600 MB/s, míg a 256 GB-os verziónál ezek az értékek rendre 3200 és 1200 MB/s.

A Colorful WarHalberd CN600 széria tagjai már ott sorakoznak a virtuális boltok polcain, árcédulájukon kapacitástól függően 39 és 59 dolláros összegeket olvashatunk.

Előzmények

Hirdetés