2018. december 16., vasárnap

Útvonal

Hírek » Notebook rovat

Strapa-Chromebook az osztályterembe

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A CTL bemutatta a Chromebook J41 jelzésű, gumírozott mobil masináját.

Hirdetés

Az oregoni CTL nem annyira ismert hazánkban, viszont számos oktatási intézményeket célzó termékük van. Ilyen az új Chromebook J41 is, ami természetesen Chrome OS operációs rendszerrel érkezik.


[+]

Az újdonság egy 11,6 colos tükröződésmentes kijelzővel felszerelt notebook, amelybe akár IPS-paneles érintőkijelző is kérhető. Billentyűzete cseppálló, továbbá az eszköz puha tapintású, gumírozott csúszásgátló textúrát kapott. A tömege a kategóriában megszokott 1,1 kilogramm.

Ami a felszereltségét illeti, processzorból Intel Celeron N3350 vagy N3450 igényelhető, az adatokat 16 vagy 32 GB SSD tárolhatja, míg a rendszermemória alapértelmezetten 4 GB, de igény esetén 8 GB-ra növelhető.


[+]

Apró méreteihez képest egész korrekt a portok listája: két USB Type-C, két USB 3.0, egy microSD foglalat, és egy 3,5 mm-es kombó jack aljzattal számolhatunk. A külvilággal való kommunikáció Wi-Fin keresztül oldható meg, de a Bluetooth 4.0-s eszközök sincsenek kizárva, illetve az alapfelszereltség része egy HD webkamera is.

A CTL az oktatási intézmények felé szállítási garanciát biztosít, amennyibe erre igény van. Emellett jár a Chrome Education License egy példánya, továbbá a szervizelések esetén a White Glove Service biztosítja, hogy kiemelt bánásmódban részesüljön a megrendelő, illetve a cég szoftverpartnerei különböző hasznos alkalmazásokkal látják el az ügyfeleket.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.