Hirdetés

Szivárványfényben pompázik a Cherry MX 10.0N billentyűzet

A fémházas klaviatúrában alacsony profilú mechanikus kapcsolók kaptak helyet.

A Cherry MX 10.0N RGB néven új mechanikus billentyűzetet dob piacra, amely nem csak belsejét, de külsejét tekintve is igen tartós eszköznek ígérkezik.

 

Az alumínium házba csomagolt, mindössze 22 mm magas beviteli eszköz kupakjai alatt a gyártó saját, lineáris karakterisztikájú MX Low-Profile Speed RGB mechanikus kapcsolói dolgoznak, amelyek lenyomásához 45 cN erő kifejtése szükséges, a kapcsolási pont pedig a 3,2 milliméteres teljes út első milliméterénél található. A periféria természetesen támogatja az NKRO és az anti-ghosting funkciókat, de fontos még kiemelni az RGB háttérvilágítás meglétét is. Utóbbit a funkciógombok segítségével akár on-the-fly módon is állítgathatjuk, de ha kihasználnánk a billentyűzet teljes funkcionalitását, beleértve a különböző makrók és felhasználói profilok beállítását, érdemes lesz letöltenünk a Cherry Utility szoftvert is a gyártó weboldaláról.


[+]

A beállításokat a 8 MB kapacitású fedélzeti memóriában tudjuk eltárolni, így azok akkor is megmaradnak, ha az egyébként leválasztható USB Type-C kábellel csatlakoztató billentyűzetet több számítógép között váltogatva használnánk.

A Cherry MX 10.0N RGB a tervek szerint szeptember végétől lesz megvásárolható 150 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés