CES 2022: kamerás okosmonitor érkezik a Samsungtól

4K felbontású Smart Monitor M8 rengeteg alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé.

A Samsung 2021-ben mutatta be első Smart Monitor termékét, amelyet mi is kipróbálhattunk. A vállalat a jelek szerint elégedett volt az elért eredményekkel, és továbbra is lát fantáziát e modellekben. Legalábbis erre utal, hogy a cég bejelentette, hogy a CES rendezvényen bemutatja a család legújabb tagját. Ez a 4K felbontású, 10 bites VA LED LCD panelre épülő Smart Monitor M8, amelynek maximális fénysűrűsége 400 cd/m².


[+]

A sík kialakítású, keskeny, mindössze 11,2 centiméter vastag eszköz egyik különlegessége a kamera, amely mágnesesen csatlakoztatható a készülékház felső részére. A beépített videohívás alkalmazás támogatja a legnépszerűbb applikációkat, mint például a Google Duót. A 65 wattos töltést lehetővé tevő USB Type-C porttal a Smart Monitor M8 egy többfunkciós munkaállomás helyét is képes átvenni.

Közvetlenül a monitorba beépítve elérhetők az okostévé alkalmazások, illetve a hatékony munkát segítő applikációk, amelyekkel könnyebben elvégezhetők a napi teendők, a monitor pedig SmartThings vezérlőközpontként is szolgálhat. Azt sajnos nem árulták el, hogy mikor és milyen áron lehet majd megvenni a terméket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés