CES 2022: a 4K-s felvétel is megy az EVGA új rögzítőkártyájának

A külső egységként működő XR1 Pro a streamerek mellett a hagyományos módszerrel dolgozó tartalomgyártók igényeit is kielégíti.

Hirdetés

Az EVGA nem csak egy egérrel készült az idei CES-re, hanem ha már Vegasban jártak, leleplezték XR1 névre keresztelt rögzítőkártyájuk legújabb verzióját, az XR1 Prót is.


[+]

Az új modell rengeteg dolgot átemelt az alapváltozatból, ilyen a beépített RGB világítás, a kombinált jack ki- és bemenet, illetve az ehhez tartozó hangerőszabályzó tárcsa, továbbá megmaradt az USB 3.1 Type-C interfész és a két HDMI csatlakozó is.


(forrás: EVGA.com) [+]

Ahogy az alapmodell, úgy az XR1 Pro és támogatja a pass-through módot akár 4K felbontásban, másodpercenkénti 60-as képkockaszám mellett, HDR képmód esetében is, emellett pedig képes a képbemenet felől kapott jel rögzítésére és feldolgozására, mindezt nem csak Full HD 60p módban, ahogy az eredeti XR1, hanem QHD 60p, illetve 4K 30p módban is.


(forrás: EVGA.com) [+]

A konzol, DSLR/MILC kamerák, vagy akár okos eszközünk felvételére is képes EVGA XR1 Pro piacra kerülésével kapcsolatban a gyártó nem árult el konkrétumokat, így annak dátuma mellett sajnos az árazás sem ismert, az X1R 60 000 forint körüli hazai vételáránál viszont nagy valószínűséggel többe fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés