Hirdetés

CES 2021: Kingston termékek tartalomgyártóknak

A cég Workflow termékcsaládja egy különleges, moduláris felépítésű portreplikátornak is felfogható.

Jópofa, elsősorban tartalomgyártóknak szánt termékcsaládot mutatott be a Kingston, Workflow néven. A család feje, vagyis inkább középpontja a Station, amely a néhány évvel ezelőtt népszerű HDD/SSD dokkolókra emlékeztet, négy bölcsőjébe pedig különböző kiegészítőket tehetünk. Maga a Station a gazdagéppel egy Type-C konnektoron át kommunikál, így a bölcsőkbe kerülő modulok is ezen az interfészen át érhetők el.


[+]

Első körben háromfajta modul közül lehet választani: az első az USB miniHub, amely egy Type-C és egy Type-A USB portot kínál. Az SD Reader két SD kártyafoglalatot, a microSD Reader pedig – meglepetésre – két microSD foglalatot biztosít, mindegyik esetben UHS-II sebességre lehet számítani.

A Station maga viszonylag méretes, a hubok viszont elég aprók, mindössze 30 grammosak, hordozhatóságuk tehát jónak mondható, ráadásul Type-C konnektorral is rendelkeznek, tehát szükség esetén menet közben, a dokkoló nélkül is használhatjuk őket. A Stationt és egy USB miniHubot tartalmazó alapkészlet 190 dollárba kerül, ehhez lehet kiegészítőket vásárolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés