Hirdetés

CES 2020: több terméket is frissít a Be Quiet

A Pure Base 500-as ház mellett fejlesztettek a Pure Rock és Shadow Rock hűtőkön, illetve itt az új Dark Power tápegység is.

A szeptemberben nálunk járt Pure Base 500 sikerén felbuzdulva a Be Quiet gyorsan készített belőle egy tuningolt változatot, Pure Base 500DX néven. A fejlesztés két területet érint elsősorban: a külcsínt és szellőzést.


[+]

Az előbbi területen a legfontosabb, hogy gyártótól szokatlan módon az előlapra egy címezhető, és az alaplappal vezérelhető RGB sávval felszerelt csík került – ennek fénye a külvilág és a belső tér felé egyaránt távozhat, aminek egyenes következménye, hogy az 500DX kizárólag üveg oldallappal felszerelt változatokban kerül a boltokba. A szellőzés javításának érdekében az új ház rácsozott előlapot és egy gyárilag telepített harmadik Pure Wings 140 ventilátort is kapott. Az 500DX megjelenése egyébként nem jelenti azt, hogy a normál 500-as eltűnne a termékek közül, az továbbra is a piacon marad az eredeti áron – az 500DX pedig 20 euróval drágábban nyithat majd a boltokban márciusban.

Shadow Rock 3 és Pure Rock 2 Shadow Rock 3 és Pure Rock 2 Shadow Rock 3 és Pure Rock 2 [+]

A processzorhűtők területén a Pure Rock és a Shadow Rock szériákba érkeztek újdonságok – az előbbinél a Pure Rock 2-t üdvözölhetjük, amely négy, a CPU-val közvetlenül érintkező hővezető csövet kapott és ezüst és fekete színben is megvásárolható lesz áprilistól, 40-44 euró körüli áron. A valamivel drágább, 49 eurós Shadow Rock 3 esetében öt direktben érintkező hővezető csőre és aszimmetrikus, a magasabb RAM modulokat jobban elkerülő dizájnra számíthatunk áprilistól.


[+]

A tápegységeknél a csúcsmodellt jelentő Dark Power Pro 11-et váltja a Dark Power Pro 12 – a 1,2 és 1,5 kW-os méretben érkező monstrumok februártól lesznek elérhetők. Mindkét változat 80 Plus Titanium minősítésű, teljesen moduláris, a mellékelt kábelekhez pedig fésűs távtartókat is kapunk, hogy szebben nézzen ki gépünk belseje.

A tápegységekből a Be Quiet szinte teljesen száműzte a vezetékeket, a hűtésről pedig Silent Wings 3 ventilátorok gondoskodnak. A 10 éves garanciával ellátott modellek teljesítménytől függően 389 és 439 eurós ajánlott árat kaptak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés