Hirdetés

CES 2015: leginkább kiegészítőket kínál az ASUS a játékosoknak

Az ASUS az idei CES-en sem hagyta magára a ROG, azaz a Republic of Gamers termékcsaládot, amely ezúttal rengeteg kiegészítőt kapott, de nem csak erre az ösvényre koncentrált a vállalat.

ASUS Swift PG27AQ
ASUS Swift PG27AQ

A kijelzők szempontjából érkezik a Swift PG27AQ jelzésű, IPS panellel rendelkező, 4K-s felbontást kínáló termék, amely támogatja a G-Sync technológiát is. A 27 hüvelykes újdonság statikus kontrasztaránya 1000:1-hez, fényereje pedig 300 cd/m², továbbá a DisplayPort bemenet biztosított, ami ugye alapvető feltétele a G-Sync működésének.

ASUS MG279Q
ASUS MG279Q

Némileg butább modell lesz a MG279Q jelzésű monitor, amelynek IPS panelje 2560x1440 pixeles felbontást kínál, de azt 120 Hz-en. A játékosoknak szóló megoldás DisplayPort, mini DisplayPort, két HDMI és egy MHL 2.0-s aljzatot kap, továbbá egy kétportos USB 3.0-s HUB is található rajta.

ASUS Spatha
ASUS Spatha

A beviteli eszközök szempontjából a ROG termékcsalád két egérrel bővült. A Spatha és a Sica nevű termékek az növekvő PC-s irányzatokat próbálják meglovagolni. Előbbi az MMO, míg utóbbi a MOBA címekhez ajánlható.

ASUS Sica
ASUS Sica

A Spatha a fentieknek megfelelően sok gobot és makrózási lehetőséget kínál, illetve vezeték nélküli megoldásról van szó, de a dokkja segítségével tölthető. A Sica már vezetékes megoldás, és a beépített szenzor is rendkívül pontos, továbbá a kialakítása révén a bal- és jobbkezes felhasználók is kényelmesen foghatják.

ASUS Strix 7.1
ASUS Strix 7.1

A ROG mellett a Strix termékcsaládba is érkeztek újdonságok. A Strix 7.1 egy tíz hangszóróval rendelkező fejhallgató, amely biztosítja a térhangzást, ha azt az adott tartalom támogatja. A csomag része még az USB portra csatlakozó vezérlőrendszer, amely többek között erősítőt és aktív zajszűrést kínál.

ASUS Strix Tactic Pro
ASUS Strix Tactic Pro

Szintén a Strix sorozatba tartozik a Strix Tactic Pro mechanikus billentyűzet. A makrózás támogatása, akár valós időben, ebben a kategóriában már alapszolgáltatás, de a választható black, blue, brown vagy red Cherry MX kapcsolók értékes extrát képeznek, hiszen így mindenki a legjobban kedvelt kapcsolójával kérheti a terméket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Hirdetés