CES 2015: B&O óriástévé gyilkos áron

Hirdetés

A luxustermékeiről ismert Bang & Olufsen sem hagyta ki a CES-t, és többek között egy hatalmas televíziót is bemutattak a standjukon. A BeoVision Avant 75 Direct LED háttérvilágítású LCD panelje képes az UHD felbontás megteremtésére, és természetesen biztosítja a 3D tartalmak megjelenítését is, amihez az aktív shutteres technológiát használja.

Beovision Avant 75
Bang & Olufsen BeoVision Avant 75 [+]

A 75 hüvelykes képátlójú, azaz meglehetősen nagy televízióba az átlagos modelleknél jóval komolyabb, nyolc hangsugárzóból álló integrált hangrendszer került. Amennyiben valaki ezzel nem lenne elégedett, még mindig bevetheti a cég BeoLab típusú külső hangszóróit, amelyek vezeték nélküli úton csatlakoztathatóak a készülékhez. Nem hiányzik belőle a külső fényerőt monitorozó szenzor sem, amely az egyes képi beállításokat a körülményekhez igazítja, persze csak akkor, ha a felhasználó bekapcsolja ezt a funkciót.

Bang & Olufsen Beovision Avant 75
Bang & Olufsen BeoVision Avant 75 [+]

Megkapta a cég új okostévé rendszerét, és vezérelhető akár okostelefonnal és tablettel is. Opcionálisan rendelhető hozzá egy motoros, talppal egybeépített állvány, tehát ha valaki forgatni akarja, csak a gombokat kell nyomkodnia a távvezérlőn. Apró szépséghiba, hogy ez a kiegészítő 2100 euróba kerül, ezért már egy ugyanekkora komplett tévé is beszerezhető. Ezek után nem okoz meglepetést az sem, hogy a ceruza ismét vastagon fogott az árcédulán. 14 000 eurót kérnek el érte, ami bárhogy nézzük, embertelen sok pénz egy 75 hüvelykes 4K LCD tévéért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés