CES 2014: az AMD-t is meglátogattuk

Hirdetés

Két konkurensétől eltérően az AMD egy külön sátrat húzott fel termékei bemutatásához, mely a standokkal teli főépülettel szemben kapott helyet.


[+]

Az hamarosan hivatalosan is megjelenő A10-7850K több masinában is helyet kapott, így például az öt darab megjelenítőt alkalmazó Eyefinity rendszert is ez az APU hajtotta meg, melynek egy Radeon R9 290X segített be.


[+]

A konfiguráción a februárban megjelenő Thief előzetes verziója futott, amit egy másik rendszeren 4K felbontásban lehetett kipróbálni.


[+]

Ebben a konfigurációban szintén az A10-7850K és Radeon R9 290X párosa kapott helyet.


[+]

A Kaveri APU dedikált grafikus kártya nélkül is kiállításra került. Ez a rendszer a Civilization 5 című stratégiai játékot futtatta három monitoron, ami 3600x1920-as effektív felbontást jelentett.


[+]

A helyszínen jó néhány APU-ra épülő mobil masina is helyet kapott, így például láthattuk a Kabini-alapú Lenovo Flex 15D-t, vagy a Discovery projekt manifesztációját is.


[+]

Az AMD egy másik projektjét is láthattuk, ami szintén a játékosokat célozza meg. A könnyű, kis méretű rendszer egy Temash APU-t rejt, melyben egy az EyeSight vezérléshez szükséges kamera kapott helyet, csatlakozók terén pedig csupán egy mini DisplayPort található rajta. Az egységet az utóbbin keresztül kell csatlakoztatni egy kisebb dobozhoz, ami a tápellátást illetve a szükséges egyéb aljzatokat (HDMI, USB) biztosítja. A masina különösebb gond nélkül futtatta a FIFA 14-et.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Hirdetés