Hirdetés

Buffalo termékáradat karácsonyra

A Buffalo sem aprózza el az ünnepi hajrát, és több fronton is egy utolsó támadást indít a vásárlók kegyeiért. A vállalat egy 19 hüvelykes modellel frissítette monitorkínálatát, egy 6 TB-os RAID tárolóval egészítette ki DriveStation Quattro TurboUSB termékcsaládját, míg a LinkStation Mini NAS rendszert SSD meghajtóval szerelte fel.


Buffalo FTD-W973HSR/BK

Az FTD-W973HSR/BK típusú szélesvásznú monitor 19 colos képmérettel rendelkezik. A TN panelre épülő kijelző natív felbontása 1440x900 pixel, válaszideje pedig – szürkéből szürkébe történő váltás esetén – 5 ms. 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel, 300 cd/m²-es fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Az 1 W teljesítményű sztereó hangszórópárossal felszerelt monitor D-Sub és DVI bemenettel érkezik, várhatóan még karácsony előtt. Az ajánlott fogyasztói árról azonban nem nyilatkozott a gyártó.


Buffalo DriveStation Quattro TurboUSB HD-QS6.0TSU2/R5

Az eSATA és USB 2.0 interfésszel ellátott DriveStation Quattro TurboUSB termékcsalád legújabb tagja négy darab 1,5 TB-os SATA merevlemezt tartalmaz, így maximum 6 TB-os kapacitás áll a vásárlók rendelkezésére. A termék a RAID 0, 1 és 5 módokat támogatja, de a merevlemezek akár RAID nélkül is használhatók. Ennek köszönhetően a felhasználó tetszőlegesen dönthet a nagyobb kapacitás, illetve az adatok fokozott biztonsága között. A HD-QS6.0TSU2/R5 kódnevű készüléket még idén kirakják a boltok polcaira, várhatóan 1717 dolláros ajánlott fogyasztói áron.


Buffalo LinkStation Mini LS-WSS240GL/R15

Végül, de nem utolsósorban egy SSD meghajtóval felszerelt LinkStation Mini NAS rendszert is bejelentettek. A 82 mm magas, 135 mm mély, 40 mm széles és 500 gramm tömegű készülék egy 240 GB kapacitású SSD meghajtót foglal magába. A terméket a megfelelő adatátviteli sebesség elérése érdekében Gigabit Ethernet csatlakozóval látták el, de hálózat nélkül is rá lehet kapcsolni a számítógépre, USB 2.0 interfész segítségével. A LS-WSS240GL/R1 típusú NAS rendszer még az év vége előtt megjelenik, ajánlott fogyasztói ára 1146 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés