Brother nyomtatók szivardoboz méretben

Hirdetés

A Brother MW-100 és MW-140BT jelű nyomtatói kis méretüknél fogva főleg az örökké úton lévőknek ajánlhatók. A két készülék között csak interfészeikben van különbség: az előbbi USB 1.1 és IrDA 1.2 felületen csatlakoztatható PC-re vagy PDA-ra, míg az utóbbinál Bluetooth is rendelkezésre áll.


Brother MW-100

A printer A/7 (74 x 105 mm) méretű termopapírra nyomtat legfeljebb 300 dpi felbontással és 16 szürkeárnyalat megkülönböztetésével. Egy perc alatt négy – kis fedettségű – oldal nyomtatható. A normál termopapíron kívül matricák, többször felragasztható emlékeztetők készítésére alkalmas hordozók és "átütőpapírok" is kaphatók, így bármilyen címke vagy két példányos nyugta egyszerűen elkészíthető. Mivel az eszköz sem por alakú, sem folyékony festéket nem tartalmaz, így használatához csupán papírra van szükség. Akkumulátorral és feltöltött papíradagolóval kb. 300 grammot nyom, mérete mindössze 100 x 17,5 x 160 mm. Az akkumulátor mintegy 100 oldal készítéséhez elegendő energiát biztosít, de a készülék hálózatról is működtethető.


Brother MW-140BT

Az MW-140BT sajnos csak az RS-232 interfészt emuláló Serial Port Profile-t használja a Bluetooth-adatátvitelhez, praktikusabb lenne a Hardcopy Cable Replacement (HCRP) vagy méginkább a mobil eszközökhöz kifejlesztett Basic Printing Profile (BPP) alkalmazása. Az MW-100 349 eurós, míg a Bluetooth-os változat 399 eurós ajánlott áron kapható; a gyártó három év garanciát vállal termékeire.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés