Lemeznyomtatásra is képes a Brother DCP-J925DW

Idén ősszel új tintasugaras nyomtatócsaláddal jelentkezik a Brother. A DCP-J925DW vezetékes és vezeték nélküli hálózatba egyaránt köthető, ráadásul helytakarékos és gazdaságos működésű is. Sőt, ezek mellett még valóban szépnek is mondható, igazán tetszetős külsőt kapott. A kezelését nagyméretű, 8,3 cm-es érintőképernyője segíti. A készülék 100 lapos papírtálcával, 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval, 20 lapos fotópapírtálcával, illetve a lemezek nyomtatására kialakított CD/DVD tárolóval rendelkezik, amely a szkennerfedélbe csúsztatható.

Hirdetés

A Brother készülékek között a DCP-J925DW az első, amely lemeznyomtatás funkcióval is felszerelt modell, így a CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray médiák nyomtatása rendkívül egyszerűen történhet. Automatikus kétoldalas nyomtatásra is képes és sebessége akár 35 monokróm és 27 színes oldal percenként, amely a lézerek esetén 12 ipm monokróm és 10 ipm színes sebességű nyomtatásnak felel meg az ISO szabvány szerint. A 6000x1200 dpi felbontású, kiváló minőségű fényképeket már 15 másodperc után a kezünkbe vehetjük. A filmnyomtatás lehetőséggel AVI és MOV fájlokból képkockákat nyomtathatunk.


[+]

A DCP-J925DW fényképnyomtatási tulajdonságai között számos automata javítási, a fénykép minőségét fokozó funkció közül választhatunk. A fényképeket PictBridge kompatibilis fényképezőgépről, USB-ről vagy memóriakártyáról közvetlenül kinyomtathatjuk. A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban történhet a szkennelés 3,37 másodperces színes és monokróm sebességgel. A hálózatba kötött készülékkel a szkennelés képbe, fájlba, OCR-be és e-mail-be is történhet.

A négy különálló, opcionális nagy töltetű patronnal akár 600 oldal is nyomtatható. Nagy teljesítményű működésnél a DCP-J925DW fogyasztása 24 watt, alvó üzemmódban 2,5 watt, alacsony zajszintjének és energiatakarékos funkcióinak köszönhetően a DCP-J925DW Energy Star tanúsítványú és Blue Angel minősítésű készülék. A DCP-J925DW ajánlott bruttó fogyasztói ára 43 990 forint lesz. A gyártó weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés