Hirdetés

Bővül a SilverStone Redline szériája

A sima RL06-hoz képest a legfontosabb látható újdonság a hálós előlap mögé ültetett három LED-es ventilátor, amely a fehér RL06 esetében fehér, a feketénél pedig piros megvilágítással járul hozzá a hangulat emeléséhez.

Hirdetés

Ami a belső felépítést illeti, a SilverStone az elválasztott táp/alaplap területek mellett tette le a voksát, ami így a méretes ablakon keresztül letisztultabb hatást kelt, ha odafigyelünk a kábelek elvezetésére. A szellőzéssel mindenesetre nem lesz gond, a már említett három ventilátor mellett hátra még egy 120 mm-es, a tetőre pedig két 120 vagy 140 mm-es ventilátor kerülhet. Vízhűtéses konfigurációk esetében a radiátorok számára rendelkezésre álló hely nem túl bő, a 120 vagy 240 mm-es modellek ventilátorokkal kombinált vastagsága legfeljebb 30 mm lehet a specifikációk szerint.

SilverStone Redline RL06-Pro SilverStone Redline RL06-Pro
SilverStone Redline RL06-Pro [+]

Bővítőhelyből összesen 7 áll rendelkezésre, illetve van 3 darab 3,5/2,5”-es tárolókkal kompatibilis fiók és két függőlegesen elhelyezett rögzítési pont is 2,5”-es SSD-k számára. A grafikus kártyák mérete legfeljebb 348 mm lehet, szélességük (vagyis inkább magasságuk) pedig 152 mm-ben korlátozott. Az előlapi csatlakozóknál 2 db USB 2.0, 2 db USB 3.0 és két 3,5 mm-es jack áll rendelkezésre. A ajánlott ára a háznak 72 dollár adók nélkül.

Azóta történt

Hirdetés