Bővül a Canon i-SENSYS nyomtatócsalád

A Canon elérkezettnek látta az időt a vállalati szférába szánt i-SENSYS nyomtatócsalád frissítésére. A gyártó kilenc új lézernyomtatót mutatott be, melyek között megtalálható az LBP6000, az LBP6200d és az LBP6750dn, valamint az MF4400-as és az MF4500-as sorozat hat új modellje. Az utóbbi két széria három-három kisvállalatok, és kis munkacsoportok számára készült megoldást kínál. Az i-SENSYS MF4400 lézernyomtatók ideálisak olyan környezetekben, ahol egyszerűen használható, monokróm multifunkciós készülékekre van szükség. Az MF4410-es és MF4430-as modell nyomtatásra, másolásra és beolvasásra, míg az MF4450-es mindezek mellett faxok küldésére is alkalmas. Az utóbbi két termék automatikus lapadagolóval is rendelkezik, így a felhasználó egyszerre több eredeti dokumentumról is készíthet másolatot. Az i-SENSYS MF4500-as megoldások képesek a kétoldalas nyomtatásra is, ami csökkenti a papír- és nyomtatási költségeket. Az MF4570dn és az MF4580dn hálózati használatra is alkalmasak, így a kis munkacsoportok tagjai közösen tudják használni a készüléket. Az utóbbi nyomtató duplex dokumentumadagolóval rendelkezik a kétoldalas dokumentumok beolvasásához, másolásához és küldéséhez.

Canon MF4400-as és MF4500-as sorozat
Canon MF4400-as és MF4500-as sorozat

A készülékek a Canon karbantartást nem igénylő tonerkazettáját tartalmazzák, továbbá a modelleken található ötsoros LCD-kijelző könnyű vezérlést tesz lehetővé. A beolvasott, esetlegesen színes dokumentumok mindössze pár lépésben elküldhetők e-mailben, PDF fájlként. A hálózati használat segítségével az i-SENSYS MF4570dn és MF4580dn termékek az MF Toolbox alkalmazáson keresztül is be tudják olvasni a dokumentumokat, így munkacsoport több felhasználója is hozzáférhet a gyors beolvasási funkcióhoz. Az i-SENSYS MF4400 akár 23, míg az MF4500 akár 25 oldal percenkénti kinyomtatására alkalmas, mindezt 1200x600 képpontos felbontásban. Az első nyomat kevesebb, mint 9 másodperc alatt elkészül, ami minimális bemelegedési időt eredményez.

Hirdetés

Az i-SENSYS LBP6000 és LBP6200d két új, belépő szintű, kis irodáknak szánt monokróm lézernyomtató. Az újdonságok költséghatékony és energiatakarékos megoldást jelentenek a felhasználók számára. A modellek tartalmazzák az i-SENSYS legismertebb technológiai megoldásait, többek között a gyors első nyomat előállítást, valamint a karbantartást nem igénylő tonerkazettát. Az A4-es méretű nyomtatók akár 2400x600 dpi-s felbontásra is képesek, a sebességük pedig rendre 18, illetve 25 oldal/perc. Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó szerint az i-SENSYS LBP6200d lesz a Canon legolcsóbb, automatikus kétoldalas nyomtatásra képes fekete-fehér lézernyomtatója.

Az i-SENSYS LBP6750dn jelzésű modell szintén egy monokróm lézernyomtató, ám ezt a terméket már a köz-, és a versenyszférába szánja a vállalat. A készülék rendkívül költséghatékony, hiszen akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességre is képes, valamint teljesen automatikusan készít kétoldalas nyomatokat. Az ötsoros LCD-kijelző és a szokásos i-SENSYS technológiák most is jelen vannak, így az első nyomat gyors előállítása, valamint a karbantartást nem igénylő tonerkazetta biztosított.

Canon i-SENSYS LBP6750dn
Canon i-SENSYS LBP6750dn

A berendezés a beépített hálózati csatlakozónak, valamint a PCL5e, a PCL6, és az opcionális PostScript Level 3 nyomtatási nyelv támogatásnak köszönhetően minden irodai környezetbe problémamentesen beilleszthető. Emellett még nagyobb rugalmasságot biztosít az opcionális, vezeték nélküli hálózati csatlakozást biztosító kiegészítő. A hálózat segítségével a termék megosztható, így csökkenthetők az üzemeltetési költségek, sőt a készülék a távoli felhasználói felületen keresztül egy internetes böngészőprogramból is felügyelhető.

A két opcionális papíradagolónak köszönhetően nagyobb nyomtatási feladatok is elvégezhetők, a papíradagolók újratöltése nélkül. Ezek egyébként akár 1600 lap befogadására képesek, amely ideális a nagy nyomtatási igényű vállalatok, valamint azok számára, akik különböző típusú papírokra kívánnak nyomtatni. A felhasználók eltérő súlyú és méretű – például borítékok vagy A6-os – papírok közül választhatnak, így a termelés megszakítása nélkül több, egymást követő nyomtatási feladat is lefuttatható.

A Canon i-SENSYS nyomtatócsalád újdonságai az ősz folyamán kerülnek forgalomba, az árukról azonban nem beszélt a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Előzmények

Hirdetés