Bosszút állt a Black Ops 4 Zombies fejlesztőjén egy volt alkalmazott

A Treyachnál dolgozó szakember elbocsájtásán dühödött fel annyira, hogy megosztotta a játék még fel nem fedezett meglepetéseit.

Hirdetés

Egy közelebbről meg nem nevezett, a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies végső tesztelésén dolgozó, de a fejlesztőcégtől elbocsájtott alkalmazott annyira szívére vette kirúgását, hogy a Redditen közzétette a játékban található, de még a közösség által fel nem fedezett titkos dolgait. A célja saját állítása szerint az volt, hogy felhívja a figyelmet a minőségbiztosítási részlegen dolgozókkal való bánásmódra – a több személyt érintő elbocsájtás oka ugyanis a hírek szerint egy félreértés volt, amely a csapat ebédidejével kapcsolatban merült fel, és amely annyira eldurvult, hogy a biztonsági szolgálatnak kellett rendet rakni a felek között.

Természetesen a Redditen megjelenő poszt szerzőjének személyazonosságát nem lehet ellenőrizni, de az általa közzétett adatok elég pontosak ahhoz, hogy származásuk legalábbis bizonyítottnak tűnjön. Mindenesetre a szóban forgó játék egyik fő vonzereje éppen az ilyen titkos küldetések, különböző feladványok megoldása, a bejegyzéssel tehát biztos, hogy nemcsak a Treyachnak, de a játékot kiélvezni kívánó közösségnek is sikerül ártani.

Hirdetés