Hirdetés

Benépesülnek a Level 10 sötét rekeszei

Korábban már beszámoltunk a Thermaltake különleges házáról, a Level 10-ről. Most végre benépesülnek a több különálló tárolórészből álló torony „fekete dobozai”. Az iBUYPOWER különleges számítógépet telepített a különleges fémépítménybe.

Exkluzív külsőhöz exkluzív belső dukál, így a fekete gyöngyszemet gondosan kiválogatott komponensekkel látták el, és az alapkonfiguráció szinte határok nélkül erősíthető. A processzor normál esetben egy 2,66 GHz-es Intel Core i7-920-as, ami helyett – ha ráfizetünk – természetesen választhatunk erősebbet is. A grafikáról egy 2 GB memóriával felszerelt NVIDIA GTX 285-ös gondoskodik, memóriának 6 GB DDR3-1600-as RAM-ot, háttértárnak egy 128 GB-os Kingston SSDNow V szériás Solid State meghajtót és egy 1 TB-os winchestert kapunk. Az alaplap egy Asus P6T, ami 3-way SLI-t és a Quad CrossFireX-et is támogatja. Jár még a konfigurációhoz egy 22-szeres DVD-író, és – hiszen már ennek az összeállításnak is szép fogyasztása van, de gondoltak az esetleges bővítésre is –  egy 700 wattos táp.

A tényleg csak ínyenceknek ajánlott számítógép egészen extrém külsővel rendelkezik a Thermaltake Level 10-es házának köszönhetően, és ennek a külső-belső extremitásnak ára is van, egészen pontosan 2499 dollár. Nem árt megjegyezni azt sem, hogy ha kellően elvetemültek vagyunk, akkor ez az összeg még jóval feljebb tornászható, mondjuk egy 3,33 GHz-es Core i7-975 processzorral, három darab GTX 285-ös kártyával, gyorsabb SSD-vel és még néhány winchesterrel 4500 dollár környékére. Aki szeretne ennyit kifizetni érte, annak várnia sem kell, ugyanis az összeállítás már megrendelhető az iBUYPOWER weboldalán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés