Hirdetés

Lightning csatlakozón tölthető powerbank a Belkintől

A gyártó az Apple felhasználóinak próbál kedvezni azzal, hogy megszabadítja őket egy felesleges kábeltől.

Bizonyára sokan vannak, akik több, iOS operációs rendszerrel működő mobil eszközt használnak. A legtöbb esetben ezeknek a töltése Lightning csatlakozón keresztül történik, de azok számára, akik hordozható töltőt is magukkal visznek utazásaik során mindig hosszú procedúra a – csak a powerbank töltésére fenntartott – micro USB kábel előkeresése. Úgy tűnik az imáik meghallgatásra találtak, ugyanis a Belkin piacra dob egy Lightning kábellel tölthető powerbanket.

Belkin Boost Charge Power Bank 10K
Belkin Boost Charge Power Bank 10K

A fantáziadúsan Lightning csatlakozós Boost Charge Power Bank 10K-nak elnevezett termék az első MFI tanúsítvánnyal rendelkező hordozható töltő, ami az újabb iPhone, iPad és iPod modellekével megegyező portot használ töltésre. A nevéből is sejthetően 10 000 mAh kapacitású akkumulátort két USB porttal is megáldották, ebből az egyik 1 A áramerősséget képes leadni, ez inkább az iPhone telefonok számára lehet elég, míg a másik 2,4 A erősségű kimenet, vagyis egy iPad telepét is könnyedén fel tudja tölteni szuflával.

Belkin Boost Charge Power Bank 10K
Belkin Boost Charge Power Bank 10K

A powerbank fekete és fehér színben érkezik. A Belkin weboldalán 60 dollárért rendelhető elő, a szállítására pedig – a gyártó szerint – augusztus elején kerülhet sor.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés