Hirdetés

Befutott az Acer Nitro XZ272 WQHD felbontású változata

A tajvani vállalat a tavalyi XZ2 monitorcsalád bővítése mellett döntött.

Hirdetés

Már egy éve válogathatnak a játékosok az Acer Nitro XZ2 széria tagjai közül, az akkor bemutatott modelleket tekintve viszont egyedül a 32 hüvelykes változat kapott Full HD-nél magasabb felbontást, most viszont a 27” képátlójú variáns is megkapta a nagyobb pixelszámot.


[+]

Az 1500R ívű, AMD FreeSync támogatottságú panel ezúttal is 1 ezredmásodperces válaszidővel és 165 Hz-es maximális képfrissítési mutatóval büszkélkedhet, de a specifikációk közé tartozik még a 4000:1 kontrasztarány, a 72%-os NTSC színtérlefedettség, a 400 nites maximum fényerő, illetve az ehhez kapcsolódó VESA DisplayHDR 400 minősítés. Bemenetként két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 csatlakozót kapunk, amit egy 3,5 milliméteres jack kimenet egészít ki, illetve itt találjuk a dönthető, forgatható és állítható magasságú gyári talp csatlakozását, ami egyben VESA 75 rögzítőpontként is funkcionál.


[+]

A 2 x 2 wattos hangrendszerrel rendelkező Nitro XZ272UV piacra kerülésének idejéről nincs információnk, a 399 dolláros árcédulát viszont biztosra vehetjük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés