Befutott a Kenwood szolid otthoni audio rendszere

Hirdetés

Bár Magyarországon annyira nem erős a márka, a Kenwood továbbra is az amerikai és a japán audiopiac egyik masszív, stabil pozíciókkal bíró szereplője. Ők sem vonhatják ki magukat a trendek alól, így időről-időre megjelennek kisméretű, otthoni audio rendszereikkel is.

Kenwood C-414
Kenwood C-414

Egyik legújabb termékük a C-414 típusjelzésű modell, amely sok különlegességgel nem büszkélkedhet. Ezzel a vékony dizájnnal, megtámogatva a CD-lejátszó előtti tolóajtóval, már számos esetben találkozhattunk, és az iPod dokkoló sem újdonság. Az jó ötlet, hogy került rá SD olvasó, amely akár 32 gigás kártyák kezelésére is képes, és az USB portnak köszönhetően a pendrive-on, illetve külső meghajtón tárolt zenék lejátszására is megoldott, amennyiben azok MP3 vagy WMA formátumúak. Maximális kimeneti teljesítménye 2 x 20 watt, ami nem tűnik túl soknak, az FM tuner pedig egy ilyen eszköz esetében alaptartozék, úgyhogy innen sem hiányozhat.

Kenwood C-414
Kenwood C-414

A vállalat szerint az alkalmazott DTS Envelo technológiának köszönhetően a fájlkezelés, és az irányítás pofonegyszerű, ráadásul még a hangzást is megdobja. A hagyományos fekete és ezüst mellett a Japánban mostanában nagyon divatos rózsaszín is bekerült a választható színek közé. Érdekes, hogy amíg az első kettő néhány héten belül megvehető, addig a pink csodáért április közepéig kell várni. Ahhoz képest, hogy egy első látásra meglehetősen átlagos eszközről van szó, a 329 dolláros kicsit soknak tűnik érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés