Balkezeseknek kedvez a Cherry vertikális egere

Az egészségünk megőrzését célul kitűző, vezetékmentes rágcsáló érzékelője 1200 cpi-ig skálázódik és a Windows mellett a macOS platformot is kedveli.

Hirdetés

Az ínhüvelygyulladással küszködő, ergonomikus megoldást kereső felhasználók közel sincsenek annyira elárasztva opciókkal az egérvásárlás terén, mint a játékosok, s ez főleg igaz, ha ráadásul balkezesek is; az ő számukra jelenthet alternatívát a Cherry legújabb, vezeték nélküli vertikális kurzorkergetője, a hatgombos MW 4500 Left. A periféria a csuklónk terhelését hivatott mérsékelni azzal, hogy – formájából kifolyólag – használata során a kezünket 45 fokos szögben megdöntve tartjuk, s ezáltal természetesebb posztúrát vehetünk fel a képernyő előtt, ami csökkenti az ízületi megbetegedések kockázatát (vagy enyhítheti fájdalmunkat munkavégzés közben, ha sajnálatos módon már ilyesmiben szenvedünk).


[+]

A 119 x 72 x 66 mm-es, 120 grammos tömegű, kopásálló burkolattal rendelkező eszköz belsejében egy optikai szenzor dolgozik, amelynek felbontását három lépcsőben (600/900/1200 cpi) állíthatjuk. Hozzátennénk, hogy a perfect control nyilván alkalmatlan bármiféle lövöldére, de ez persze jelen esetben egyáltalán nem számít hátránynak. A wireless kapcsolat a 2,4 GHz-es sávon valósul meg a nano USB dongle közvetítésében, míg a működéshez szükséges energiát két AAA ceruzaelem biztosítja, amiket gyárilag mellékelnek a dobozban.


[+]

Az apparátus alján egy kis rekeszt alakítottak ki a vevő részére (hordozási célzattal), a telepek merüléséről állapotjelző LED tájékoztat minket, a bal és jobb klikkeket pedig a Cherry Keys szoftver közreműködése nélkül, egyetlen gombnyomásra felcserélhetjük, ha netán erre volna igényünk.


[+]

A jobbkezes kialakítással úgyszintén elérhető ketyere 37 dollár kifizetését követően már megvásárolható a gyártó disztribúciós hálózatán keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés