Hirdetés

Duplázott tárkapacitású és frissített PlayStation 4 konzolok érkeznek

Hirdetés

Az E3-on a Microsoft bejelentette, hogy piacra dobja az Xbox One konzol 1 TB-os verzióját, amit persze a Sony sem hagyhat szó nélkül, így a japán vállalatnál hasonló lépésre szánták el magukat. Ennek eredménye lett a Sony PlayStation 4 Ultimate Player Edition, amely úgy tűnik, hogy csak a PAL régiókban, köztük Európában lesz elérhető július 15-től. Az áráról egyelőre nincs információ, de nagy valószínűséggel ezen a téren nem az Xbox One mintáját követik, mivel úgy tűnik, hogy ez esetben egy olyan exkluzív (tehát minden bizonnyal feláras) kiadásról van szó, ami nem lesz mindenhol elérhető.


[+]

Ez már csak annak fényében is valószínűsíthető, hogy a Sony egy másik bejelentést is tett, miszerint 500 GB-os masina a piacon marad, de kap némi ráncfelvarrást. A CUH-1200 típusjelzéssel ellátott készülék a piacon jelenleg futó modellnél 10 százalékkal könnyebb lesz (tömege ~2,8-ról ~2,5 kilogrammra csökken), fogyasztása pedig 8 százalékkal mérséklődik (a maximális 250-ről 230 wattra csökken).


[+]

Emellett a merevlemezrekesz fényes fedelét mattra lecserélik, és a fekete mellett fehér színű kiadás is kapható lesz. Első körben már június végén Japánban debütál a frissített kiadás, majd ezt követi az Egyesült Államok, Európa és az ázsiai régiók. A frissített konzol ára változatlanul 399 euró lesz.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés