Hirdetés

Az Ivy Bridge felhasználók biztonságáért felel az új Intel driver

A 15.33.49.5100-as verziójú meghajtó biztonsági frissítéseket tartalmaz az Ivy Bridge és Bay Trail kódnevű lapkákhoz.

Hirdetés

Az Intel elérhetővé tette 15.33.49.5100-as verziójú drivercsomagját, amely a 32 és 64 bites Windows 10, Windows 8.1 és Windows 7 operációs rendszereket támogatja. Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL eszközillesztőt, míg a hardvertámogatás szempontjából az Ivy Bridge és Bay Trail kódnevű Core, Pentium és Celeron lapkák IGP-jét kezeli. Részletesebben leírva a meghajtó telepíthető a HD Graphics 4000-2500 típusú, valamint az egyéb, Ivy Bridge és Bay Trail lapkákban található integrált grafikus vezérlőkhöz.

[+]

A friss, kizárólag a fent felsorolt hardverekhez elérhető eszközillesztő fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, és bár az nem került részletezésre, hogy a szoftver pontosan milyen hibákat szüntet meg, a telepítés mindenképp ajánlott.

Az Intel új drivercsomagja Windows 7, 8.1 és 10 operációs rendszerekre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés