Hirdetés

Az első HP eszközök, amelyek gyárilag Windows 10-zel érkeznek

A HP a Windows 10 érkezésének tiszteletére két új masinát küld a piacra augusztusban, amelyek természetesen már kibontáskor a legújabb operációs rendszert fogják futtatni. Az egyik ezek közül annak a filigrán EliteBook Folio 1020-nak (azon belül is várhatóan a Special Edition változatának) a limitált kiadása lesz, amit még tavaly év végén dobott piaca a vállalat, és nagy reményeket fűzött hozzá.

Hirdetés

Az alig 1 kg-os, Intel Core M processzorra épített passzív hűtésű masina új alváltozata a Bang&Olufsen Limited Edition névre hallgat majd, és könnyen megkülönböztethető lesz a különleges, réz és "ezüstös beütésű" hamuszürke színe révén. Természetesen a névválasztás sem véletlen, hiszen a HP nemrég lecserélte a prémium hangzásért felelős korábbi partnerét, a Beats Audiót Bang&Olufsenre, így az újdonságban már az utóbbi vállalat által tervezett és épített hangrendszer dolgozik. Ára sajnos még nem ismert.


[+]

A másik Windows 10-es újdonság a 479 dolláros árcédulával és 7,9"-es kijelzővel ellátott HP Pro Tablet 608 üzleti táblagép lesz, ami mindössze 8,3 milliméter vastag és 420 grammos paraméterekkel büszkélkedhet. A Gorilla Glass védelmében 2048x1536 képpontos érintőkijelző bújik meg, alatta pedig az Intel Atom x5-Z5800 SoC dolgozik 4 GB RAM-mal és legfeljebb 128 GB-os eMMC tárolóval.

HP Pro Tablet 608: a képen egyelőre Windows 8.1-gyel
HP Pro Tablet 608: a képen egyelőre Windows 8.1-gyel [+]

A tabletről nem marad le a 2 megapixeles elő- és 8 megapixeles hátlapi kamera, illetve az IEEE 802.11ac-s és Bluetooth 4.0-s vezeték nélküli vezérlők sem hiányoznak. A töltésre és adatátvitelre az új USB Type-C portot használja, de dokkolócsatlakozóval is felszerelik. Ebből már sejthető, hogy különféle kiegészítők is kaphatók majd a masinához, mint például az említett dokkoló, illetve védőtok, toll és billentyűzet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés