Az ASUS ezúttal kicsiben játszik

A tajvaniak két kis méretű GTX 1650-es kártyával bővítették palettájukat, melyek csupán az órajelekben térnek el egymástól.

Két új low-profile grafikus kártya került fel az ASUS weboldalára, melyek nemes egyszerűséggel a GeForce GTX 1650-4G-LP-BRK és GeForce GTX 1650-O4G-LP-BRK megnevezéseket kapták.

Mindkét kártya alapját az NVIDIA TU117 GPU adja, melyet 4 GB GDDR5 memóriával támogattak meg, sőt, a NYÁK kialakítása és a dizájn is teljes mértékben megegyező. A két ventilátor által hűtött alumínium hűtőbordával szerelt eszközök két slotot foglalnak el házunk hátsó PCIe slotjaiból, így a DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0b kimenetek között még egy DVI csatlakozó is elfért a hátoldalon.

A két modell közti különbséget az órajeleknél kell keresnünk, az O4G verzió 1710 és 1740 MHz-es boost órajellel büszkélkedhet, szemben a „gyengébb” kivitel 1665 MHz-es alap- és 1695 MHz-es értékeivel. Az alacsony, mindössze 75 wattos maximális fogyasztásnak köszönhetően a kártyákon nem találunk külön tápcsatlakozót, az árkategóriában ritkaságnak számító backplate-t azonban igen.

Arról, hogy az újdonságok mikor és milyen áron kerülnek piacra, egyelőre nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés