Hirdetés

ASUS VG278HE 3D képes monitor 144 Hz-es képfrissítéssel

Hirdetés

Az ASUS egy olyan monitort mutatott be, amely nem a professzionális igényeket kívánja kielégíteni, hanem inkább a játékos és általános multimédiás területekre koncentrál. A VG278HE egy 27”-es monitor, mely mérethez Full HD (1920x1080 pixeles) felbontás társul. A LED háttérvilágítású panel TN+film típusú, ennek következménye a 170 fokos horizontális és 160 fokos vertikális betekintési szögek.


[+]

Azonban erősségét pont a TN panelnek köszönheti, ugyanis 144 Hz-es képfrissítésre is képes, és teszi mindezt csupán 2 ms-os válaszidő (szürkéből szürkébe) mellett, így a gyártó állítása szerint sokkal folyékonyabb megjelenítést tapasztalhatunk. Ennek jótékony hatása pörgős játékok és akciódús filmek esetén érhetők majd tetten, de igazán érdekessé akkor válik a helyzet, ha NVIDIA 3D Vision 2 szettel kombináljuk, amely aktív shutteres technológiája miatt komolyan kapacitálhat a magasabb képfrissítésből.

Csatlakozói között egy Dual-link DVI, egy D-Sub és egy HDMI port sorakozik, valamint beépített 2 x 3 wattos hangszóróit egy 3,5 mm-es jack aljzat szolgálja ki. Az állvány forgatható, dönthető, valamint magassága is állítható, hogy a lehető legkényelmesebb pozícióba lehessen hajtogatni, azonban a célközönség igényeit (és a TN panelt) figyelembe véve a pivot funkciót inkább kispórolták.

Az ASUS VG278HE 3D képes, 144 Hz-es monitor megjelenése az utolsó negyedévben várható, vételára egyelőre ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés