Gamer kontaktlencsével tenné egyszerűbbé a játékosok életét az ASUS

Az új eszköz töltőtokja nem csak gyorstöltésre, de a lencsék tisztítására is képes.

Hirdetés

Az ASUS sajtóközleményben jelentette be legújabb terméke, a ROG Smart Lens érkezését. Az okos kontaktlencsének is nevezhető eszköz a felhasználó éleslátásának biztosítása mellett képes a fej és a szemek mozgásának lekövetésére, ezzel új vezérlési lehetőséget adva a játékosok kezébe.


[+]

Mostantól nem kell tehát megszakítanunk a játékmenetet abból a célból, hogy lenémítsuk a mikrofonunkat, vagy átállítsunk valamit a monitoron, ezeket a funkciókat ugyanis szemünk megfelelő módon történő mozgatásával, vagy akár kacsintással is elérhetjük, sőt, az alábbi videóban látottak alapján játékok vezérléséhez is bevethetjük új szerzeményünket.

Külön érdekesség, hogy a kontaktlencsék támogatják az ASUS Aura Sync rendszert, így akár viselés közben is megváltoztathatjuk azok színét, de a gyorstöltést is támogató töltőtok se semmi, hiszen az a teljes feltöltéshez elegendő 1 óra alatt meg is tisztítja a lencséket, valószínűleg hasonló módszerrel, ahogy a járvány alatt elterjedt mobil sterilizáló dobozok is működnek.


[+]

Arról egyelőre nem kaptunk konkrét információt, hogy a ROG Smart Lens mikor és milyen áron lesz megvásárolható, de ha tippelnünk kéne, jövő év áprilisának első napjára várnánk a tesztpéldány érkezését.

Kiegészítés: A hír valóságtartalmáról a megjelenés dátuma árulkodik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés