ASUS blog: akciók a gamer gépek mellé

Hogy a frissen vásárolt noteszgép vagy PC képességeit rögtön kihasználhassuk, az ASUS több modell mellé is ajándék játékot csomagol.

Lassan beindul az őszi játékos szezon, jönnek a fekete péntekkel kapcsolatos akciók, és biztos többen is vannak, akik már a karácsonyi ajándékot keresgélik. Az ASUS éppen ezért most a gamer társadalmat célba véve állított össze néhány akciós csomagot, méghozzá azoknak, akik ROG vagy TUF szériás noteszgépet, netán asztali PC-t vásárolnának.

Átnézve az ajánlatokat, láthatjuk, hogy az összeállítások egész igényesek, messze túlmutatnak az „ajándék szemüvegtörlő” szinten, és tényleg passzolnak a több százezer forintos kiadás mellé, plusz segítenek abban, hogy a megvásárolt gépet rögtön használatba is vehessük egy, a képességeit kihasználó játékkal!


[+]

Lássuk akkor kicsit részletesebben: az akciós csomag háromféle termékből állhat össze, attól függően, hogy milyen notebook vagy PC mellé kerül. Az alap, amely bármelyik ROG vagy TUF Gaming noteszhez vagy asztali géphez jár, a ROG Ranger BP2500 hátizsák. Ez egy elég combos termék, 15,6”-es notikhoz és kiegészítőikhez tervezve, memóriahabos hátoldalával és párnázott vállszíjaival pedig egy több kilogrammos felszerelést is viszonylagos kényelemben szállíthatunk a következő meccs színhelyére. Extra szolgáltatásként felfűzhetjük gurulós bőröndünk fogantyújára, így utazásnál is jó hasznát vesszük, zipzárja pedig vízlepergető, így enyhébb esőben sem ázik el az elektronika. A november 22-ig érvényes akcióban résztvevő BP2500-zal kapcsolatos tudnivalókat és a megrendelést a következő oldalon intézhetjük: promo.asusvilag.hu


[+]

Amennyiben az általunk vásárolt számítógép nyolcadik generációs Core i5 vagy i7 processzorral szerelt, és a Notebook.hu, Digiprime, Radium vagy MySoft üzleteiből származik, akkor a hátizsák mellé még megkapjuk az Intel Game eSport Pack szoftvercsomagot is, ami három teljes verziós játékot tartalmaz: Battlefield 1, PlayerUnknown's Battlegrounds és Counter-Strike: Global Offensive. Ez az akció november 30-ig tart. Végül, ha gépünk nyolcadik generációs Intel Core CPU-ra épül, és gyárilag Windows 10 operációs rendszer található rajta, akkor megkapjuk még ajándékba a Call of Duty: Black Ops 4-et is. Ennek az akciónak a részletei a www.rogxbo4.com honlapon elolvashatók. A lehetőség 2018. december 31-ig él.


[+]

A három ajándék kombinálható, így például a promócióban résztvevő partnereknél vásárolt felső kategóriás ROG notebook mellé megkapjuk a hátizsákot, illetve a négy játékprogramot, ami azért nem három filléres extra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt