Az ASUS a bányászatra szánt gyorsítójáról sem hagyja le az RGB-t

Képkimenetek nem, színes LED-ek viszont kerültek az NVIDIA bányászatra dedikált kártyájára.

Az NVIDIA még februárban jelentette be, hogy elkészült a direkt bányászatra tervezett, CMP HX sorozatú gyorsítóival, amelyek a vállalat GTX és RTX modelljeiben használt GPU-k alacsonyabb órajelen dolgozó verzióira épülnek. Az ASUS most úgy tűnik, nem csak egy korábbról már ismert GPU-t, hanem egy komplett kártyát használt fel új modelljének megálmodásakor, ugyanis az egyszerűen csak CMP 30HX névre keresztelt eszköz külsőre és a specifikációt tekintve is szinte megegyezik a tajvaniak GeForce GTX 1660 Super Dual Evo modelljével.


[+]

A hasonlóságok közé tartozik többek közt a kétventilátoros hűtőrendszer, a 6 GB memória, az 1530 MHz-es alapórajel és a beépített RGB világítás, míg a különbséget az 1860 helyett 1785 MHz-es GPU Boost órajel jelenti. További eltérés még az eredeti verzióhoz képest, hogy a hátoldalon nem találunk kimeneti csatlakozókat, amelynek okát korábbi cikkünkben részletesebben kifejtettük.


[+]

A 2,7 slot vastagságú, 242 mm hosszú ASUS CMP 30HX a VideoCardz forrásai szerint májustól lesz elérhető 799 dolláros áron, ami valószínűleg nagyobb készlet vásárlása esetén akár alacsonyabb is lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés