Hirdetés

Az ASUS-nál akár 100 ezer forintot is érhet megunt GeForce-unk

Régi videokártyánkért akár 270 fontot is kaphatunk, amennyiben új modellt szeretnénk vásárolni.

Hirdetés

Az ASUS idén nyáron elindítja a Trade Up Your Graphics névre hallgató programját, amelynek keretein belül július elsejétől augusztus végéig pénzvisszatérítést kapunk használt grafikus kártyánkért cserébe abban az esetben, ha azt egy bármilyen ma kapható új ASUS GeForce (ide értve a TUF Gaming, a Phoenix, a Dual, a Turbo és a ROG sorozatokat) modellre költjük. A beváltandó kártyák márkája teljesen mindegy, az egyetlen kikötés, hogy az újabb legyen a GeForce GTX 650-nél, de a GeForce GTX 1080 Ti-nál már ne. Az AMD táborhoz tartozó felhasználók sincsenek kizárva, egészen pontosan a Radeon RX 480-at birtokló tulajdonosok élhetnek az akcióval.


[+]

A program sajnos kizárólag az Egyesült Királyságban működik, a használt kártyákért kapott összeg 35-től 270 angol fontig változhat, méghozzá attól függően, hogy milyenről milyen modellre szeretnénk váltani. A beküldhető kártyákat jó, jobb és legjobb kategóriákba sorolja a gyártó példaként a jó besorolású GeForce GTX 950-et hozta fel, amely a jobb kategóriájú ASUS Dual GeForce RTX 2070 O8G kártyára cserélve 35 fontot ér. Ugyanennél a gondolatmenetnél maradva a GeForce GTX 1080 Ti már a legjobbak közé tartozik, egy ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G-re váltva 270 font is ütheti a markunkat.

A program weboldalán pontos kalkulációt végezhetünk arra vonatkozóan, hogy milyen kombinációk mennyit érhetnek. Fontos megjegyezni, hogy a procedúra vásárlással kezdődik, vagyis a beküldött videokártyánk árát utólag kapjuk meg, amennyiben vásárlástól számítva 30 napon belül jelezzük a cserére vonatkozó igényünket.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés