Hirdetés

Munkaállomásokba szánt ASRock alaplap érkezett Ryzenekhez

A gyártó microATX-es modellje X570-es vezérlőhidat kapott.

Hirdetés

Az ASRock szerverekkel foglalatoskodó ágazata (a Rack) nem malmozik mostanában, hiszen egy új, Socket AM4-es foglalatot és X570-es vezérlőhidat használó alaplapról rántotta le a leplet, ami kisebb méretű (SFF) munkaállomásokban/szerverekben szeretné megtalálni helyét; bemutatkozik a microATX-es X570D4U-2L2T deszka.


(forrás: ASRock Rack) [+]

A 6+2 fázisos VRM-mel szerelt lapon négy DIMM slot várja a memóriákat (legfeljebb 128 GB-ot), és természetesen az ECC-s modulok is támogatottak, bár ehhez kell a processzor kompatibilitása is. A gusztusos nyomtatott áramköri lapon egy x16-os PCI Express 4.0-s, továbbá egy x8-os és egy x1-es PCI Express 4.0-s sín fogadja a mindenféle bővítőkártyákat, miközben háttértárolóink számára 7 SATA port (az egyik DOM-os) és két PCI Express 4.0-val vezetékezett M.2 csatoló (az egyikük tud SATA módot is) áll rendelkezésre.


(forrás: ASRock Rack) [+]

Míg a két meglévő 10 gigabites hálózati csatlakozót egy Intel X550-AT2 kontroller, addig a három darab, 1 gigabites Ethernet anya közül kettőt Intel i210 szériás vezérlők hajtanak, a harmadikról pedig egy Realtek RTL8211E chip gondoskodik. Utóbbiból adja magát, hogy egy ASPEED AST 2500 IPMI+iKVM menedzsmentlapka szintén ott figyel a tajvani multi újdonságán. Ha minden igaz, 400 dollár körüli árra számíthatunk.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés