Igazán vékony egybegépet leplezett le az Archos

Helyszűkében lévő irodai asztalokra termett a Vision 215.

Az Archost elsősorban tabletjeiről ismerheti a hazai piac, igaz a vállalat mobiltelefonokkal, sőt elektromos rollerrel, illetve drónnal is képviselteti magát, így mindenképp érdekes, hogy ezúttal egybegéppel színesítik termékpalettájukat.


[+]

Az Archos Vision 215 egy 21,5 hüvelykes, mindössze 7 mm vékony, Full HD felbontású, tényleg minimális kávával rendelkező kijelzővel dolgozik, ami mögött egy általános célú PC rejtőzködik.

Hirdetés

 


[+]

A gép lelke egy Intel Atom x5-Z8350 processzor a benne lévő Intel IGP-vel, memória téren 4 GB-os LPDDR3 RAM a kínált felszereltség, a belső tárhely pedig 32 GB-os eMMc, amelyet 2,5 hüvelykes SATA meghajtóval bővíthetünk, de opció a microSD memóriakártya is egészen 256 GB-ig. A termék hátoldalán öt darab USB, egy HDMI, egy Ethernet és egy 3,5 mm-es jack aljzat várja az eszközöket, míg a vezeték nélküli kommunikációról a Wi-Fi, illetve a Bluetooth gondoskodhat. A csomag része egy billentyűzet és egy egér, illetve egy pár hangszóró, továbbá a 64 bites Windows 10 Home operációs rendszer is elő van telepítve.


[+]

Az Archos Vision 215-öt az idei Mobile World Congress rendezvényen lehet megtekinteni élőben, a kereskedelmi forgalmazás pedig májusától kezdődik meg, méghozzá 300 eurós áron.

Azóta történt

Hirdetés