Bunyós-versenyzős lett az új Arc meghajtó

A 31.0.101.4824-es verziójú csomag számos hibát számolt fel.

Az Intel elérhetővé tette a 31.0.101.4824-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező Arc & Iris Xe drivercsomagot, amely a Tiger, Rocket, Alder és Raptor Lake kódnevű lapkák IGP-it, az Iris Xe MAX VGA-t, illetve az Arc A sorozatba tartozó mobil és asztali GPU-kat támogatja, és megfelelő profilt kínál a The Crew Motorfest és a Mortal Kombat 1 című játékokhoz.

Az eszközillesztő a fentieken túl több hibát javít, többek között megoldja a Fortnite (DirectX 12) és a Tactics Ogre Reborn (DirectX 11) képi gondjait, előbbi az Arc, míg utóbbi a Core processzorok IGP-in jelentkezett. Ezen túlmenően sikerült korrigálni azt a problémát is, amitől az Arc VGA-k ventilátora időközönként indokolatlanul felpörgött. Az Arc Control szempontjából a vállalat felszámolta a több GPU-s környezetben jelentkező indítási gondot, a Performance Tuning beállítások mostantól biztosan megmaradnak az új meghajtó telepítése után, illetve a Studio Capture megfelelően fog működni több, klón módban bekötött kijelzővel.

Az Intel új, Arc Graphics DCH, azaz modern besorolású drivercsomagja a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés