Aranyat kínál a Cooler Master a barátokért

Hirdetés

A Cooler Master elindította a „Trade-in a Friend for GOLD” címet viselő nyereményjátékát, ami az alábbi oldalon érhető el, és lényegében a barátainkat kell eladni némi virutális aranyért. A játékhoz – bár nem kötelező – érdemes Facebook regisztrációval rendelkezni, mivel könnyebben szerezhető a nyerést elősegítő érme. A gyors regisztráció után több megoldás létezik az arany megszerzésére, és minél több van a birtokunkban annál nagyobb az esélye a véletlenszerűen bekövetkező sorsolásokból győztesen kikerülni.

A játék egyszerű: a Facebook vagy a számítógépen tárolt fényképeink segítségével eladhatjuk a barátainkat a Cooler Masternek. Az ismerősünk a kínos akciónkról e-mailben értesül, így ne lepődjünk meg, ha belőlünk is árucikket csinálnak. Természetesen a Cooler Master megtette a szükséges óvintézkedéseket, és a beváltott barát képe csak az érintett engedélyével válhat publikussá. Persze más mód is van az érmék begyűjtésére, többek közt érdemes „lájkolni” illetve ajánlani a Cooler Master anyagait a Facebookon. Annak sem kell búslakodni, aki nem úszik a virtuális aranyban, mivel a nyereményekre bármennyi érmével lehet nevezni.

A nyeremények közt 30 darab aranyszínű 4 GB-os pendrive, illetve három V6-os hűtő található egy-egy aranyérmével kiegészítve. A fődíj egy aranymedál, egy aranyérme, egy V6-os processzorhűtő, egy 64 GB-os SSD és egy aranyozott HAF X toronyház. A játék egyébként a nemrég megjelent Silent Pro Gold tápegységeket népszerűsíti, és aki már birtokosa egy ilyen szerkezetnek, az a szériaszám beírásával nevezhet az exkluzív nyereményekre, amelyek között 10 darab aranyszínű 8 GB-os pendrive, valamint három V6 GT-s hűtő lesz a szokásos érmékkel kiegészítve. Az igazi örömre azonban az első helyezetnek lesz oka, hiszen az aranymedál, az aranyérme, a V6 GT-s processzorhűtő és az aranyozott HAF X toronyház mellé egy GeForce GTX 480-as grafikus kártya jár, ami az NVIDIA termékpalettájának leggyorsabb megoldása.

A Cooler Master játéka augusztus utolsó napján ér véget, így még rengeteg barátot lehet aranyra váltani.

Azóta történt

Hirdetés