2017. október 17., kedd

Egyes termékeihez Hitmant ad az AMD

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az ingyen játék a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesz elérhető.

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót, amelynek kapcsán a hamarosan érkező Hitman című alkotást lehet megszerezni.

Hirdetés

A Square Enix leányvállalataként működő IO Interactive új játéka a Glacier 2 videojáték-motor legújabb verziójára épül, amely a DirectX 11 mellett támogatni fogja a DirectX 12-t is, és a fejlesztők szerint erősen ki is használják az utóbbi API-t, de azt még nem árulták el, hogy milyen effektekkel készülnek a játékosoknak.

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon R9 390 és 390X jelzésű VGA-k, illetve a hat- és nyolcmagos FX processzorok mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ingyenes Hitman. Fontos kiemelni, hogy a játék ugyan epizodikus formában jelenik meg, de az AMD által mellékelt kóddal minden jövőben érkező tartalom elérhető lesz, tehát gyakorlatilag a teljes játékot kínálja a cég, annak ellenére, hogy ez az év végéig szakaszosan fog megérkezni.

A játék a fentebb említett Radeonokhoz és FX processzorokhoz kapott kód alapján az alábbi oldalon igényelhető. A kódok június végéig válthatók be. A promóció április végéig, vagy a készlet erejéig tart.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.