Veletech blog: mutáns flipperek a láthatáron

Az Altar Furniture egy olyan új, magyar vállalkozás, amely egyedi és kis sorozatban gyártott bútorokat készít az arcade kultúra szerelmeseinek. A vállalat a Veletechre is elhozta néhány különleges, leginkább mutáns flippernek tűnő darabját, az Arcade Resurrection kollekciót.


[+]

A tervezők konkrétan régi, kiszuperált flippereket szereztek be alapnak. Kipofozták ezeket, életet leheltek beléjük, majd az eredeti stílus és tematika alapján egy extra külső burkolatot is rájuk húztak. Ennek megfelelően akadt olyan darab, ami egy kaszinó hangulatát idézi, van Star Trek űrhajó, sőt még R2-D2 hasonmásának is jutott hely. Ez utóbbit látva egy vérbeli Star Wars rajongó biztos sírva fakad örömében, hiszen tényleg kifejezetten igényes, minőségi anyagokból készült darabokról van szó.


[+]

A fentiek fényében talán nem meglepő, hogy az áruk sem hétköznapi, hiszen egy-egy ilyen különleges „dohányzóasztalért” nyolcszázezer és egymillió forint közötti összeget kérnek. Aki kilátogat a PlayIT-Veletech közös szervezésű eseményére, az jól teszi, ha vet ezekre az asztalként is funkcionáló flipperekre egy pillantást, ilyesmivel tényleg nem mindennap találkozik az ember.

Azóta történt

Előzmények