2019. május 20., hétfő

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Alpha verziónál tart a Smach Z kézikonzol

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A hardver kész, a szoftverek fejlesztése zajlik, így a márciusban induló tömeggyártás valószínűleg tartható lesz.

Hirdetés

A célegyenesbe fordult az utóbbi évek legellentmondásosabb projektje, a Smach Z. A fejlesztés megjárta a poklot, de az előző év tavaszán véglegesítették a kézikonzolt, aminek hála végre elkezdett haladni a munka. Jelenleg az alpha verziónál tart a cég, ami azt jelenti, hogy a hardver lényegében kész, így a BIOS, illetve a meghajtók fejlesztése zajlik.

A márciusban induló tömeggyártás valószínűleg tartható lesz, amit az is bizonyít, hogy a vállalat elkezdte kipakolni a valós működést bemutató videókat a YouTube-ra, ezen gyakorlatilag ténylegesen a rendszer dolgozik, és nem szerkesztett felvételekről van szó.

Látszik, hogy gyakorlatilag megszűnt a korábbi felvételeknél tapasztalható lag, aminél ugyan mondták, hogy szoftveres oka van, de nyilván a potenciális érdeklődők szkeptikusak ennyi viharfelhő után, így nem árt bizonyítani, hogy felszámolták a problémát.

A megjelenést továbbra is idénre ígéri a cég. Konkrét dátumot még nem szabtak meg, valószínűleg a sok csúszás miatt most már csak biztosat szeretnének ígérni.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.