Hirdetés

Állítható a SilverStone új házának magassága

A Milo 10 kétféle, különböző magasságú előlappal és tetővel érkezik, ezzel többféle konfiguráció beépítését lehetővé téve.

A számítógépházak piacán ritkán látunk teljesen új dolgot, amit azonban a most részleteiben is bemutatott SilverStone Milo 10 (SST-ML10B) tud, az nem fordul elő minden bokorban. Alapesetben egy 2,8 liter térfogatú, Mini-ITX alaplapokat fogadó gépházról beszélünk, amely 196 x 227 mm alapterülettel rendelkezik, a mellékelt VESA konzolnak köszönhetően pedig akár monitorunk hátoldalára is felszerelhetjük, amennyiben nem az asztalon fektetve vagy állítva szándékozzuk tárolni számítógépünket.


[+]

A dobozból kivéve az alaplapon felül egy maximum 31 mm magas processzorhűtőt és két darab 2,5 hüvelykes adattárolót tudunk a házba szerelni, de a csomagban találunk még egy extra, a gyárinál magasabb előlapot és tetőlemezt is, amelyekkel a 63 milliméteres magasság 84 milliméterre nő. Ezzel a kiépítéssel már nagyobb beltérrel gazdálkodhatunk, így a hűtő és az SSD-k felett elfér még egy 9,5 mm vastag optikai meghajtó is, de ha erre nincs szükségünk, az adattárolókat feljebb tolva már 47 milliméteres hűtők számára is marad hely.

Hirdetés

[+]

Lehetőségünk van még HDD beszerelésére is az SSD-k helyett, ebben az esetben 29 mm a választható CPU-hűtők magasságának felső határa, ha pedig minden helyet a hűtésnek szentelünk (és M.2-es SSD-t használunk), kitölthetjük a felső traktust egy 120 vagy 140 milliméteres ventilátorral is.


[+]

A ház egyébként három darab, egyenként 50 milliméteres beépített légkavaróval is rendelkezik, továbbá a tápellátás is beépítésre került a két darab USB 3.0 portot is felvonultató előlap mögé egy, az alábbi képen látható DC-DC board személyében.


(forrás: The Tech Buyer's Guru) [+]

A SilverStone Milo 10 árazása és piacra kerülésének pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés