Hirdetés

Az Alienware is belekóstol a 3D-be

Hirdetés

A nem túl baráti árazással rendelkező, de kiemelkedő minőségű termékeiről ismert Alienware is leleplezte az első 120 Hz-es függőleges frissítési frekvenciával működő monitorját, mely OptX AW23103D típusjelzéssel kerül a boltok polcaira. A 23 hüvelykes kijelző természetesen használható az úgynevezett aktív shutter glass technológiára épülő szemüvegekkel, amelyek segítségével rendkívül jó minőségű háromdimenziós térhatás érhető el.


(forrás: TechConnect)

A TN panelre épülő megjelenítő 1920x1080 pixeles natív felbontást alkalmaz, amihez szürkéből szürkébe történő váltás esetén 3 ms-os válaszidő társul. A képernyő 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel, 400 cd/m2-es fényerővel és 80 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik.


(forrás: TechConnect)

A monitor tartója segítségével a felhasználó igény szerint változtathatja a kijelző magasságát. A DVI és HDMI bemenettel felvértezett készülék tartalmaz még egy négyportos, USB 2.0-s hub-ot és két jack audiocsatlakozót is. Az Alienware OptX AW23103D forgalmazása még februárban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 470 dollár lesz. A gyártó a termékre három év garanciát vállal majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés