Hirdetés

Alacsony kialakítású hűtővel állt elő a Titan

Kisméretű házakba épített számítógépek processzoraihoz kínál hűtési megoldást a Titan. A TTC-NK95TZ/NPW(RB) típusjelzésű modell 118 x 110 x 67 mm méretű, így Mini-ITX vagy microATX alaplapok fogadására alkalmas házakban is elfér. A kisebb processzorokkal kiegészítő ventilátor nélkül is elboldogul, de szükség esetén felszerelhető rá egy opcionális, 100 mm-es légkavaró is, ami PWM szabályzással rendelkezik.

Titan Entertainer
Titan Entertainer [+]

A termelődött hőt négy, 6 mm-es hővezető cső szállítja el, amelyek közvetlenül érintkeznek a processzorral. Az alumíniumbordák az alaplapra merőlegesen helyezkednek el, így a ventilátor használatakor a foglalat körül található alkatrészek szellőztetése is biztosított. A légkavaró a 800 és 1500 fordulat per perc közötti tartományban képes dolgozni, légszállítása 25 és 47 cfm között változhat, zajszintje pedig minimum 15, legfeljebb 29 dBA lehet.


[+]

A Titan Entertainer az összes napjainkban elterjedt processzorfoglalatra felszerelhető, beleértve az Intel legújabb LGA1366 és az őszre várható LGA1156 változatát is, AMD vonalon pedig a Socket 754-től az AM3-asokig bezárólag mindegyikkel kompatibilis. Dobozába a hűtő mellé a felszereléshez szükséges kellékeket és egy adag hővezető pasztát csomagol a gyártó. A Titan Entertainer 30 dollár körüli áron kerül a boltokba.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Titan

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés