Ajándék Canon garancia-kiterjesztés

A garanciaidő meghosszabbítása a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgépekre és a Canon LV, valamint a Canon XEED típusú projektorok lámpáira vonatkozik, és meghatározott feltételek mellet érvényesíthető.

Hirdetés

A Canon EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgép vásárlása esetén a jótállási idő egy évvel meghosszabbodik, így a vásárló a garanciális igényeit a vásárlást követő két éven belül érvényesítheti. A fényképezőgép vásárlása esetén a garancia érvényesítéshez szükséges a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy.

A 2010. december 31. előtt vásárolt Canon XEED és CanonLV projektorok meghatározott modelljei esetében a kiterjesztett garancia a projektorok lámpáira vonatkozik, és a korábbi 90 napos garanciaidő 3 évre nő. A garancia érvényesítése regisztrációhoz kötött: regisztrálni a vásárlást követő egy hónap során a www.canonprojector.sales-promotions.com weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A garancia kiterjesztések érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló számla.

Amennyiben az EOS 1D Mark IV típusú készülék a vásárlást követő két év során meghibásodik, úgy a javítási igénnyel közvetlenül a Canon hivatalos magyarországi szervizéhez lehet fordulni. Ha a vásárolt projektor lámpája a három éves garanciaidő alatt hibásnak bizonyul, akkor annak cseréje a www.canonprojector.sales-promotions.com oldalon foglaltaknak megfelelően a Canon Promotion Centretől kérhető.

Az ajándék garancia-kiterjesztés pontos feltételeiről a Canon ügyfélszolgálatán, az 1-235-5315 telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés