Hirdetés

Két monitor helyett érdemesebb lehet az Acer újdonságát választani

A 43 hüvelykes, 32:9 képarányú megjelenítő két 24” képátlójú, Full HD felbontású monitor kiváltására is alkalmas.

Az Acer piacra dobta az XV1 család legújabb tagját, a 43 hüvelykes IPS panellel szerelt XV431CP-t. A sík kijelzős megjelenítő 3840x1080 pixel felbontású, képaránya pedig 32:9, vagyis ezt választva ugyanott tartunk, mintha két 24”-es Full HD monitort használnánk, kivonva a képletből a két eszköz találkozásánál zavaró hatású kávákat.

A 8 bit+FRC-s panel 93%-os DCI-P3 színtérlefedettséggel és VESA DisplayHDR 400 minősítéssel rendelkezik, emellett 120 Hz-es képfrissítésre képes, AMD FreeSync Premium technológiával megtámogatva.

A több, mint 1,1 m széles kijelző dönthető, forgatható, illetve állítható magasságú, ErgoStand névre keresztelt állvány társaságában kerül csomagolásra, de igény esetén saját VESA konzolunkat is használhatjuk. A fehér hátlapon egyetlen DisplayPort 1.2, illetve egy-egy 1.4-es és 2.0-s HDMI bemenet sorakozik egy fejhallgató kimenet társaságában, utóbbi használatára azonban nem vagyunk rákényszerítve, ugyanis a beépített 2 wattos hangszóróknak hála a monitor önmagában is képes némi hangot kiadni magából.

Az Acer XV431CP hamarosan elérhető lesz a gyártó saját webáruházában, egyelőre azonban csak a 799 eurós árban lehetünk biztosak, a hazai vételár nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés