Acer TravelMate X3: friss hús jön az üzleti felhasználásra szánt laptopcsaládba

Az Acer bejelentette legújabb TravelMate X3 üzleti notebook sorozatának érkezését. A KKV szegmens számára kifejlesztett család első tagja a mindössze 18 milliméter vastag és 1,53 kilogrammos, 14 hüvelykes, Full HD IPS kijelzővel ellátott TravelMate X349 modell, de később nyilván várhatóak más méretű variánsok is. A szálcsziszolt alumínium borítású notebook a TravelMate sorozatnak megfelelően a vékony és könnyű kialakítás ellenére is strapabíró lesz a vállalat ígérete szerint.


[+]

A Windows 10 operációs rendszert futtató gép belsejébe a hatodik generációs, várhatóan ULV-s Intel Core processzorok valamelyike, akár 8 GB DDR4 RAM, és legfeljebb 512GB kapacitással rendelkező SSD kerülhet. Természetesen ezen felül lesz TPM 2.0 chip, integrált ujjlenyomat-olvasó, 720p webkamera, és a kornak megfelelően nem hagyták USB Type-C csatlakozó nélkül, valamint nem maradhatott le a háttérvilágítással ellátott billentyűzet sem. Az akkumulátoros üzemidő 10 óra a gyári specifikáció szerint.

Az említett operációs rendszeren kívül a géphez már az Acer ProShield Manager alkalmazás, mely a biztonságos adattárolásról gondoskodik szoftveres oldalon, míg a dokumentumok titkosítását az Acer Office Managerre bízzák.


[+]

Az Acer TravelMate X349 Európában szeptemberben kerül a boltokba 480 eurónak megfelelő kezdőáron. A hazai megjelenéssel, árakkal és konfigurációkkal kapcsolatosan felvettük a kapcsolatot, de részleteket csak pár héttel későbbre ígértek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés