Hirdetés

Sztereó 3D-t is támogat az új Acer projektor

Az Acer a CeBIT-en bemutatta a K520-as jelzésű projektort, mely hibrid LED-lézer technológiával dolgozik, így 2000 lumenes fényerővel valósulhat meg a kép megjelenítése. A korábban alkalmazott nagynyomású higanylámpákhoz képest a hibrid LED-lézer előnye a fényforrás élettartamában is megmutatkozik, ugyanis a K520-as termék húszezer óráig is bírja a strapát, ami nagyon jó értéknek számít. Ezenkívül az új technológia szélesebb színskálát is biztosít.

A projektor felbontása 1024x768 pixel, kontrasztaránya pedig 100 000:1. A bemenetek között D-Sub és kompozit interfészek sorakoznak az analóg jelek számára, és ezeket a HDMI egészíti ki, mely 1080p-s képi anyagot is képes fogadni. Mindemellett a termék támogatja a sztereó 3D-s képalkotást is.

A K520 40 fokos függőleges trapézkorrekciót támogat, így egyenetlen felületre is vetíthető a kép, emellett az Acer különböző szolgáltatások beépítéséről is gondoskodott. Ezek közé tartozik az Acer EcoProjection, ami egy környezetbarát energiagazdálkodási segédprogramcsomag. Ebben megtalálható az ExtremeECO üzemmód, mellyel a lámpa vezérlése oldható meg haladó szinten, és a fogyasztás akár 90%-kal is csökkenthető, az Acer ePower Management segítségével pedig egyéni energiatakarékossági konfigurációk hozhatók létre. A projektor bekapcsolás után azonnal igénybe vehető, így nincs szükség a bemelegedésre várni.

Az Acer K520 hamarosan elérhető lesz az üzletekben, az ajánlott fogyasztói árról azonban nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés