Acer blog@New York: K138ST rövid vetítési távolságú zsebprojektor extrával

Az Acer a projektorok piacán meglehetősen otthonosan mozog, így érthető, ha nem kíván kimaradni a mini/pikoprojektorok szegmenséből, ami továbbra is növekvő pályán van. Persze egy sokadik modellel nem lett volna érdemes előállni, ami tudásban nem tud többet, mint a riválisok, ezért a DLP-s K138ST-be az egész szegmensben elsőként kerül be az úgynevezett LumiSense+ technológia. Ez lényegében egy környezeti fényérzékelő szenzor, ami mint a nevéből is adódik, a környező fényviszonyoknak megfelelően lövi be a képi jellemzőket, kezdve a fényerőtől a színekig.


[+]

A rövid vetítési távolságra optimalizált, mindössze 240 x 147 x 59 milliméteres méretekkel rendelkező, 750 grammot nyomó, 1280x800 képpontos natív felbontás megjelenítésére képes modell 1,7 méterről képes 100”-es képátlójú képet vetít, ami azt jelenti, hogy pontosan két méterről ez az érték eléri a 116”-et. A 20 000 óra élettartamra hitelesített LED világítás maximális fényerőssége 800 ANSI Lumen, ami ECO módban 640 ANSI Lumenre csökken, ám ezzel párhuzamosan az élettartam 30 000 órára nő.


[+]

A kontrasztaránnyal kapcsolatban a vállalat csak dinamikus értékkel szolgált (100 000:1-hez), de a zajszintet megadták: 33 dBA normál és 29 dBA ECO módban. A készülékből nem maradt ki a 2x3 wattos hangszóró és a DTS Sound támogatás, illetve a készülék Bluetooth-on keresztül is kommunikál a VGA és az MHL kompatibilis HDMI mellett. Amennyiben okos készülékünk nem MHL-es, de igényli az energiát, úgy a hátoldalra szerelt USB nyújt ebben segítséget.


[+]

A DLP 3D-t is támogató K138ST Európában a tervek szerint 700 eurós áron lesz elérhető júniustól.

Azóta történt

Előzmények