Acer Iconia W511 3G-s Windows 8 tablet közelebbről

Hamarosan megvásárolható lesz az Acer teljes Windows 8 termékpalettája, köztük W510 is, aminek eddig ismert extrája, hogy lesz hozzá billentyűzetes dokkoló, illetve lesz belőle üzleti felhasználásra szánt, TPM chipes verzió, és most már az is kiderült, hogy W511 típusszámozással érkezik az integrált 3G modullal ellátott verzió.


[+]

Ebből sikerült szert tennünk egy közel végleges példányra, így végre megnézhettük, hogy fog kinézni a csomagolás, milyen extrák járnak hozzá, illetve azt is, hogy működik az Acer billentyűzetes dokkolója – ami sokkal izgalmasabb, mint a 3G, amiről csak annyit lehet írni, hogy működik. Kezdjük az ismerkedést egy videóval, ami sokkal beszédesebb, mint 10-20 mondat.

A csomagolás ízléses és ötletes, a nagy dobozban apróbb fekete dobozokba rejtették a kiegészítőket: töltő, USB-s LAN vezérlő, micro USB-USB átalakító, és egy hordtáskát is mellékelnek, amibe a tablet dokkolóval együtt is belefér – igaz kissé feszesen, de komolyabb megerőltetés nélkül.


[+]

A legérdekesebbnek mégis a plusz akkumulátorként is funkcionáló dokkoló ígérkezett, melyben billentyűzet és touchpad kapott helyet. Lássuk ennek mechanikáját és működését kicsit közelebbről!

 

A W510/511 mechanikája nem túl bonyolult, cserébe viszonylag masszívnak tűnik, ami nem jelent törhetetlenséget. A zsanér kétségkívül erős, de talán túlságosan is; nem könnyíti meg a kinyitást, sőt a nyitási szög változtatásához is le kell fogni a dokkolót, ami viszont hajlamos enyhe csavarodásra. Maga a tablet viszont jóval masszívabb, mint amit korábban kipróbálhattunk, és Clover Trail ide, Clover Trail oda, a gyorsaságával sem akadt problémánk a normál használat közben, de nyilvánvalóan a W510/510P/511 nem komoly játékra való.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények