Acer blog: várjuk az IFÁ-t

A cég a tavaszi, rendszeresen New Yorkban rendezett nemzetközi eseménye mellett a berlini kiállításon szokták a legtöbb újdonságot bemutatni.

Az Acer általában két nagy hullámban mutat be újdonságokat: egyszer tavasszal, amikor saját, nemzetközi sajtótájékoztatóját tartja hagyományosan New Yorkban, és egyszer ősszel, a berlini IFA kiállítás idején. Az elsőn idén áprilisban ott voltunk, most pedig az IFÁ-n is részt veszünk, várva, hogy kiderüljön, mivel foglalkoztak a tajvaniak az elmúlt hónapokban.


[+]

Az Acer egyébként általában elég jól szokta menedzselni a szivárgásokat, így egyelőre az információmorzsákból nem sok mindent lehetett kideríteni. New Yorkban elég nagy újdonság volt a ConceptD család megjelenése, amellyel egy addig ennyire célzottan meg nem szólított vásárlói réteg kedvében kívánnak járni. A ConceptD gépek lassan Magyarországra is megérkeznek, pár példány hozzánk is befutott már (és javában dolgoznak a tesztprogramokon), szóval most arra számítunk, hogy a gamer (Predator és Nitro) vonalon lesznek jelentősebb frissítések. Az utóbbi években a játékosokra koncentráló termékek elég jól mentek az Acernél, így biztos, hogy itt több komoly bejelentés is várható.

Az utóbbi hetekben egyre több gyártó jelenti be az Intel Comet Lake CPU-kra való váltást, így valószínű, hogy erről az Acernél is hallhatunk egy s mást, illetve, ha folytatják a hagyományokat, akkor a Chromebook családba is érkezhetnek újdonságok, talán a Chromebook Enterprise program keretében is.

Aki szeretne a lehető leghamarabb megismerkedni az Acer újdonságaival, az szokás szerint a bejelentéseket élőben is megnézheti, továbbá mi is ott leszünk, hogy gyorsan saját kezünkbe vehessük őket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények