Acer blog: több kategóriában is bezsebelte a CES 2018 innovációs díját az Acer

Mondhatnánk, hogy a jövő január elején megrendezésre kerülő CES 2018 kiállítás messze van, de a független, mérnökökből és más szakemberekből álló zsűri már a kiállítás előtt végigmustrálja és pontozza (különböző szempontok szerint) az indulókat, hogy időben, a kiállítás kezdete előtt kioszthassák az egyes kategóriák legjobbjainak járó innovációs díjakat, amit majd a CES-en vehetnek át. Az Acer idén is igen jól szerepelt, ugyanis négy termékük, a Switch 7 Black Edition 2 az 1-ben notebook, a Predator Orion 9000 desktop PC, a Predator X27 monitor, és egy eddig be nem jelentett notebook szerezte meg a rangos elismerést.

És hogy mivel érdemelték ki ezt? Az alig 1,15 kilót nyomó Switch 7 Black Edition a világ első dedikált VGA-val (GeForce MX150) ellátott, passzív hűtésű (hőcsöves Dual LiquidLoop) 2 az 1-ben notebookja, melyben nem mellesleg a nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor dolgozik.

Acer Switch 7 Black Edition
Acer Switch 7 Black Edition [+]

A Predator Orion 9000 idehaza kevésbé ismerős, hiszen az asztali PC felhozatal nálunk hivatalosan nem érhető el, de egy igen erős konfigurációról van szó, amiben az alap az Intel Core i9 Extreme Edition processzor 18 maggal/36 szállal, a grafikus alrendszert pedig AMD Vega RX vagy SLI-ben dolgoztatott GeForce GTX 1080 Ti alkothatja. A combos hardvert egy űrhajóhoz hasonlítható, ablakos, szénszálas mintázatú fogantyúval ellátott házba csomagolták, amihez jár az RGB világítás is a további vizuális ingerek kielégítésére.

Acer Predator Orion 9000
Acer Predator Orion 9000 [+]

A megjelenés küszöbén álló Acer Predator X27 monitor a szegmensben a jéghegy csúcsát jelenti, hiszen 4K felbontása mellé jár a 144 Hz, a valódi HDR (a zónákra osztott local dimmingnek hála) és a G-Sync támogatás is, arról nem is beszélve, hogy a kvantumpontoknak köszönhetően az AdobeRGB színtérnek 99%-át képes lefedni. Várhatóan a CES-en lehet majd látni először élben az első példányokat ebből a kijelzőből.

Acer Predator X27
Acer Predator X27 [+]

A negyedik és egyben utolsó díjazottól, a titokzatos notebookról egyelőre az Acer nem közölt semmilyen információt, így biztosra vehetjük, hogy ennek bemutatását is a CES-re időzíti a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények